FORUM: www.mstories.c0.pl TEAMSPEAK 3: 158.69.106.44:10477 IP SERWERA: 87.98.236.108:20172
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty

Nick: UNDERDENCE
UID: 140
Data i godzina zdarzenia: Ok. 16:35
Nick/Twój: UNDERDENCE
Nick/Oskarżonego: JomZiom:D i Niq
Mój serial: D5C4229253E37552AD5B24B3BEA80DA3
Opis: Gracz Niq jest w sapd i nie zna komplętnie zasad rp... Próbował mnie wywalić z auta takim czyms:"** NiQ otwiera drzwi i wyciąga UNDERDENCE".Gdy napisałem do JomZiom'a zignorował to co pisalem o Niqu i zaczął pisac ze ja nie umiem rp... Przepraszam bardzo ale jesli ktos probuje mnie wywalic z auta nie dając mi żadnego wyboru to chyba cos jest nie tak... Podczas zdarzenia postanowiłem zostawić ten cyrk, który robił Niq i jego kolega i zrobic reconnect po czym dostałem jaila.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: ** NiQ otwiera drzwi i wyciąga UNDERDENCE

Po 1 Chłopie w realu też poli by tak zrobiła otworzyła by drzwi i wyjęła Uciekiniera z Pościgu więc nie masz po co pisać skargi a po 2
Nie zignorowałem tego lecz chłopie nie potrafisz odgrywać RP specowałem cię cały czas i widziałem te twoje ''rp'' Więc nw po co piszesz tą skarge a i jaila dostałeś za to że zrobiłeś reconnecta podczas Pościgu.

Wiesz na czym polega rp? Zapomnialem wspomniec ze typ "wyciągnął" wielką barierke i postawił zebym nie mógł wyjechac xD Dobre rp.
Wiadomość dodana po 09 min 02 s:
Tak dla jasnosci jak juz mamy sie bawic w rp to Niq zlamał zasade PG PowerGaming) - definiuje się to jako zmuszanie kogoś do akcji RP. Przykład : ''/me uderza Alexa, tak mocno że wybija mu dwa zęby a on traci przytomność"

Moim zdaniem ta Skarga jest bez sensu

Bo nie znasz zasad rp i tyle...

tsa ja i te twoje zasady
nawet nie widziałeś jak odgrywam rp więc

Piszesz mi ze moja skarga nie ma sensu więc nie widzisz tutaj błędu Niq'a więc nie znasz zasad rp ![[sred])](http://www.powerlifemta.4ra.pl/upload/4ra_pl/powerlifemta/smilies/[sred]).png)

Chłopie ehh dobra usuń tą skarge bo nie ma sensu!! Specowałem was i ty nie odgrywałeś i Niqu jest poinformowany o tym i ma ostrzeżenie

JomZiom radzę podszkolić twoja ekipę SAPD lub inaczej wypadniesz z rangi Generalnego Inspektora @Zamykam

No to mi pomóż a nie

Strony: 1
Wątek zamknięty